14 Ağustos 2011 Pazar

Antep fıstıklı ve kakaolu kedidili pastası


Fotoğraf: Gülşah Dündar Telimen

6-8 kişilik

Malzemeler:

-Bir paket Antep fıstıklı puding
-Bir paket kakaolu puding
-5 su bardağı süt
-Bir paket kedidili bisküvisi
-Bir çay bardağı nescafe ya da süt
-Üzerini süslemek için de damla çikolata

Hazırlanışı:

Antep fıstıklı pudingi 2 buçuk su bardağı sütle pişirin. Kakaolu pudingi de ayrı bir tencerede pişirin.Kedi dili bisküviyi tepsiye dizip nescafe ile ıslatın. İsterseniz sütle de ıslatabilirsiniz. Kakolu pudingin soğumasını beklemeden bisküvilerin üzerine dökün. Pastanın üzerine antep fıstıklı pudingi döktükten sonra soğumaya bırakın. Soğuduktan sonra üzerine damla çikolata serpip servis yapın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder