Gülşah Dündar Telimen ile dekorasyon, farklı fikirler, yaşam sanatı, yenilikler...
Etiketler
aksesuar
(2)
çekiliş
(1)
çikolata
(7)
dekorasyon
(13)
içecek
(2)
keçe
(3)
Kurabiyeler
(8)
Kurstan kareler
(9)
macaron pink
(1)
pasta tarifleri
(10)
polyvore
(1)
reçel
(2)
sanat
(1)
sütlü tatlılar
(2)
tasarımlarım
(6)
yemek
(1)
Yemek tarifleri
(9)
24 Ağustos 2011 Çarşamba
Üzüm kompostosu
Malzemeler:
Bir su bardağı kuru üzüm
Yarım su bardağı toz şeker
Toz tarçın
Üzümleri yıkayın. Orta boy bir tencereye su, şeker ve tarçını koyup şeker tamamen eriyene kadar karıştırın.
Kompostonuzu 15 dakika orta ateşte pişirin ve ocaktan alın. Soğuk servis yapın.
Fotoğraf: Gülşah Dündar Telimen
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder
Sonraki Kayıt
Önceki Kayıt
Ana Sayfa
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder